Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hatásos-e a csokidiéta? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 10.
Image- kérdezik tőlem sokan. A válaszom pedig: "Hogyne! Ha csak nézed, ahogyan más eszi, és közben még edzel is!” Persze, ez nem ennyire egyszerű, és december 6-a közeledtével, amikor a boltokat elönti a csokimikulások hada, persze, hogy a diétázó ember azt sóhajtja maga elé: „Enném is, de feloldozást is szeretnék!”. Vajon lehet annyi csokit enni, hogy a végén undor töltsön el minket és a hányingerrel küszködésünk alatt bőszen olvadjon le rólunk a zsír? Nézzük meg!
Tovább...
 
Télikabátot a citromfára! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 10.
ImageA hideggel járó megfázás problémáját bizony nemcsak a magát és családját féltő homo sapiens igyekszik megoldani. A citromfa-tulajdonosok is aggódnak a mínuszok közeledte miatt, mert nincs hol teleltetniük gyönyörű növényüket, amely igencsak megnőtt a nyáron, és már nem fér el a lakásban termetes méretéből adódóan.
Tovább...
 
Hagymatea: megfázás és köhögés ellen nincs ennél jobb Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 10.
ImageNagymamám mindig hagymateát főzött, ha valaki náthás lett, vagy influenza gyötörte. Anyukám ugyanezt a módszert alkalmazta az említett esetekben, és mi, mint a família ifjabb nemzedékei szintén a hagymához fordulunk - gyógyszerek helyett -, amikor a szeretteinknél észrevesszük, hogy gyorsan fogy a 100-as csomagolású papír zsebkendő, és mikor kezünk gyorsan felforrósodik a vizsgált homlok érintése során.
Tovább...
 
A rettegés foka  avagy mit tegyünk a mellékhatásokkal? Nyomtatás E-mail
Írta: Patika Magazin - OGYÉI   
2017. november 10.
Image„Nem merem bevenni a gyógyszeremet, miután elolvastam a betegtájékoztatót.” „Hogy engedélyezhetik azt a gyógyszert, ami ilyen súlyos mellékhatást okoz?” „Mire végigolvasom a mellékhatások listáját, meggyógyulok.” Ilyen és ezekhez hasonló mondatokat lehet hallani vagy olvasni sok betegtől. Első pillantásra a kérdés jogosnak is tűnhet, de ne hamarkodjuk el a választ!
Tovább...
 
Őszi, téli fáradtság nyomában Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 10.
ImageSzürke, esős, borongós reggel. 7 óra van, de még sötét, rég készülni kellene a munkába, de visszahúz az ágy, nincs kedvem semmihez, mintha nem is pihentem volna éjszaka. Ugye, ismerős szituáció? Ez vajon a tipikus őszi fáradtság, levertség, ami egyszerűen tudat alatti hozzáállás kérdése? Netán más mentális, esetleg fizikai okai vannak a jelenségnek? Bizony, sok a kérdőjel, azonban ezeket a folytatásban kiegyenesítjük!
Tovább...
 
Kérdések és válaszok az e-receptről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - PatikaPlus   
2017. november 10.
ImageA médiában nagyon sok téves információ jelent meg az utóbbi hetekben az e-recepttel kapcsolatban. A betegek sem tudják pontosan, hogy miként működik ez a rendszer, milyen hatással lesz rájuk a mindennapokban, ezért most jöjjön pár kérdés és válasz:
Tovább...
 
FIT Kaland: az ország legjobb negyedikes csapatát keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Lendvai Eszter   
2017. november 09.
Több tudományterületet felölelő országos tanulmányi csapatversenyt szervez negyedikes diákoknak a tehetséggondozással foglalkozó Mathias Corvinus Collegium (MCC) felső tagozatosoknak szóló Fiatal Tehetség (FIT) Programja. A FIT Kaland elnevezésű versenyre december 1-ig jelentkezhetnek a magyarországi és határon túli diákok.
Tovább...
 
Csobot Adél és Istenes Bence a Comet műsorvezetői Nyomtatás E-mail
Írta: Vető Viktória   
2017. november 09.
2017-ben ismét megrendezik a Comet gálát, és már az is kiderült a sajtótájékoztatón, hogy kik az idei év jelöltjei.
Tovább...
 
Munka a magánéletben, élet a munkában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 09.
ImageSokat beszélünk munka és magánélet harmóniájáról – de sokszor nem világos, pontosan kinek, mit és mivel kellene összeegyeztetnie ahhoz, hogy kevesebb kényszerű kompromisszumot kelljen meghoznunk a mindennapjaink során. Másként merül-e fel ez a kérdés az anyák és az apák; a gyerekesek és a nemgyerekesek számára?
Tovább...
 
APÁK EGYMÁS KÖZT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 09.
ImageA SZÉNA Egyesület – a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári képviseleteként – ez alkalommal az édesapákat invitálja programjára, ahol az apaság és az apai szerep lesz a téma.
Tovább...
 
Gyere velünk felvidéki várakhoz, majd egy osztrák fürdővárosba! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 09.
ImageFelvidéki várak, várromok. Előtte kicsiséta, nagyséta, erdőben, erdőmentesen, kicsitfelfelé, nagyonfelfelé. A végeredmény mindig a csúcs. A csúcsról történő csúcskilátás. Ha felérsz (miért ne érnél fel..?), kellemesen legyez a szél, kinyílik a lelked, az aurád, az érzéseid, és szeretsz.. Aztán itt képzelődhetsz is, hisz a többszázéves várromok királylányokat és királyokat rejtettek. És csatákat, meg hősöket, meg szolgálószerelmeket, hatalmas dínom-dánomokat, esküvőket, meg sarkakban történő titkos elbújásokat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11375 - 11385 / 20484